LEEFKEUKEN MET KLASSE

NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA

Van een ding waren de eigenaars zeker, het moest een witte keuken zijn met toestellen van Miele.  Verder vonden ze het ook belangrijk dat alles een plaats had zodat er niets op het aanrecht te zien was.


Het volledig op maat gemaakte kookeiland in dekton is de perfecte plek om de dag te beginnen. De espressomachine zorgt voor de broodnodige caffeïne voor een energieke dag en biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. Het is het centrale punt in de ochtend voor de bewoners die na een goed ontbijt aan hun drukke ondernemersbestaan kunnen beginnen.


Een dieperliggend zwarte volume in de kastenwand herbergt de toestellen die verdwijnen in het geheel. De stijlvolle elegante kraan en handsproeier, als ook de spoelbakken en gaspitten sluiten in dezelfde kleur aan.


Als de avond valt schaart de familie zich rond de zelf ontworpen eettafel waar meestal gezamenlijk gedineerd wordt. Naast hard werken is ook tijd voor elkaar erg belangrijk voor deze ondernemende familie.  De 8 Carla stoelen van Passe Partout in velvet Spanish Brown geeft aan dit alles een luxueus en warm gevoel.