De jonge jaren

Ik ben geboren in 1969, Antwerpen en altijd met tekenen bezig geweest...

 

Als oudste dochter van een technisch tekenaar, vond ik het al boeiend om te kijken naar de plannen door mijn vader getekend, toen nog met pen op kalkpapier.

 

Heel vroeg volgde ik dan ook “Algemene Beeldende Vorming” in het Stedelijk Onderwijs van de Academie te Wilrijk. Maar ook als jongvolwassen bleef dit mijn vrijetijdsbesteding en vervolmaakte ik de opleiding met een hogere graad.

De kanteljaren

Op 32-jarige leeftijd bouwde ik samen met mijn partner, zo goed als eigenhandig, ons huis.  Ik heb er veel uit geleerd maar ook gaan inzien dat architectuur, ruimtelijk denken, inrichten en uittekenen van plannen me enorm boeide.


In 2007 begon het te kriebelen en wilde ik met mijn interesse voor tekenen en architectuur echt iets gaan doen.

 

Ik schreef me in bij het volwassen avondonderwijs “Binnenhuisarchitectuur” in de Academie voor Beeldende Kunsten van Berchem & Instituut Roger Avermaete waar ik na 5 jaar met grote onderscheiding ben afgestudeerd.

De ontwerp jaren

En nu ben ik niet meer te stoppen.

 

In 2012 startte ik mijn eigen zaak boonsInteriorDesign. Ondertussen heb ik al heel wat verschillende ruimtes mogen ontwerpen.

 

Onbewust heb ik een eigen stijl ontwikkeld die mijn signatuur is geworden: een pure, strakke maar allerminst kille vormgeving waar je de rust vindt om in te leven of te werken.