WAT OPDRACHTGEVERS ZEGGEN

CREATIVE & EFFICIENT

Heidi Boons van boonsID heeft bij ons een klantenruimte - de orangerie - heringericht. Eigenlijk zou ik moeten spreken van een metamorfose. Hierbij heeft zij niet enkel onze verwachtingen overtroffen wat betreft creativiteit en sfeer. Bovendien heeft zij blijk gegeven van een zeer grondige marktkennis wat betreft designmeubelen en technieken om creativiteit te koppelen aan praktische uitvoerbaarheid. Ze gaat hierin tot het uiterste om volledig te voldoen aan de verwachtingen, en deze zelfs te overtreffen. Het ontwerp wordt volledig in een softwarepakket gemodelleerd, wat een zeer goede indruk geeft van hoe het er gaat uitzien.

 

Ook de opvolging bij de uitvoering verloopt zeer nauwgezet. En dit alles binnen een vooropgesteld budget. Heidi Boons werd aangeraden door een vriend. En hier blijkt nog maar eens dat mond aan mond reclame een betrouwbare basis is voor het vinden van witte raven. Nagenoeg alle klanten die ik tot hiertoe mocht uitnodigen in deze ruimte zijn met verstomming geslagen.

 

Haar minder sterke kant? Wel, daar moet ik nog even over nadenken… Een aanrader, zonder twijfel!

Edwin Willems

OPEN COMMUNICATION

Ik heb het plezier gehad om onze renovatie in de handen van Heidi te leggen. Ze is zeer gedreven en combineert zakelijkheid met creativiteit, niet alleen op het vlak van binnenhuisarchitectuur, maar ook in het nadenken over andere woonconcepten, nieuwe invalshoeken en het ontwikkelen van nieuwe projecten.

 

Heidi maakt een scherpe, doordachte analyse van de noden en weet die te vertalen naar creatieve en verlichtende concepten inclusief een duidelijke en reële inschatting van de kosten. Als er keuzes gemaakt moesten worden, werden we daarin betrokken en goed geadviseerd.

 

Heidi is een zeer aangename persoon als binnenhuisarchitecte die op een ontspannende manier precies kan ontdekken wat een klant nodig heeft. Heidi is altijd open en eerlijk, bevlogen, enthousiast, kritisch, doortastend en sociaal.

 

Ik kijk met heel veel plezier terug op onze samenwerking en heb ze al met succes aan andere vrienden en familie voorgesteld. Het was leuk om te zien hoe alles vorm kreeg. We zijn heel blij met het resultaat!

Leo Van Geyt

GOAL ORIENTED

DWK-Consult heeft samengewerkt met Heidi van boonsInteriorDesign voor de inrichting van een nieuwbouw kantoorruimte.

 

Wij waren zeer tevreden over de doelgerichte en creatieve aanpak om zo tot een functionele kantoorruimte te komen.


Heidi heeft oog voor detail en stelde leuke ideeën voor waar we zelf nooit aan zouden gedacht hebben.


Het is elke dag een plezier om van thuis uit te werken.


Vele bezoekers hebben al heel wat positieve reacties gegeven over ons nieuw kantoor. Het gaat zelfs zover dat een van onze klanten haar interieur volledig heeft laten inrichten door boonsINterioDesign.Kathleen De Wachter