EEN RONDE TAFEL CRE√čERT GEZELLIGHEID

NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA

Voorheen was de ruimte voorzien van een grote rechthoekige teaken tafel en dressoir.  Maar omdat het gezin van 3 zich daar wat verloren voelde, aten ze in de keuken. Hierdoor werd de ruimte enkel gebruikt voor genodigden.


Dit wilden ze nu anders.  Het moest een gezellige hoek worden waar het aangenaam was om zitten.  Het duurde even om hen van de traditionele opstelling af te halen, maar toen ze de 3D visualisatie zagen waren ze meteen verkocht.


Omdat in de rest van het huis ook anthraciet eikfineer wordt gebruikt, werd gekozen om in hetzelfde materiaal verder te gaan. De bibliotheekast op maat geeft een luxe uitstraling dankzij de inidrecte verlichting achter de leggers die op het zachte behang reflecteert.  De greeploze onderkasten herbergen het servies, glazen en bestek.


Omdat de vrouw deze huizes al jaren verliefd was op de kristallen handgeblazen bollen van Bocci kon deze als verlichting niet ontbreken.  En het moet gezegd, het past perfect bij de mooie ronde Buddha tafel van Passe Partout.  Wanneer je in de Lamos stoelen zit wil je blijven natafelen. En dit is net wat het gezin wenste.