HERENHUIS IN ERE HERSTELD

NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
NA
ONTWERP
ONTWERP
VOOR
VOOR
VOOR
VOOR
VOOR
VOOR

De benedenverdieping van dit statige herenhuis uit 1948 was aan de achterzijde reeds gerenevoreerd met een moderne uitbouw waar de nieuwe leefkeuken zich bevond.


Door de jaren heen was de glorie van dit momentale pand enigszins getaand en de ziel wat verloren gegaan. De opdracht was om de gelijkvloers verder structureel aan te pakken en opnieuw in ere te herstellen.


De stijl mocht een mix worden van authenticiteit en moderne elementen zoals in de keuken. Daar de eigenaar een voorkeur bood aan vloerverwarming werd er gekozen voor een gietvloer. In de woonkamer werd een TV-kast op maat ontworpen in hetzelfde eikenfineer als de ramen en berging achteraan. Dit zorgde ervoor dat de woonkamer ondanks de strakke vloer een warme uistraling kreeg. De 'Non Random' lampen van Moooi maken dit alles tot een mooi geheel.


Voor het bureau dat bestond uit losse open elementen, welke een onrustige ruimte creƫerde, werd een bureaumeubel op maat ontworpen waar server, printer, scanner en laders aan het oog onttrokken werden.