Werkwijze

ZO WERK IK SAMEN MET JOU

Ik bied je zowel de kans om alleen een ontwerp/plan te laten maken als de mogelijkheid om ook de werken volledig op te volgen en op te leveren. Het gepersonaliseerde en op maat gemaakte ontwerp is uiteraard cruciaal voor een perfecte harmonie tussen comfort, sfeer en functionaliteit en een maximum rendement van jouw oppervlakte/ruimtes.

 

Ik kijk er naar uit om samen van jouw huis een thuis te maken.

Kennismaking

Vrijblijvend kom ik naar je thuis of je zaak voor een eerste kennismakingsgesprek. De ‘klik’ moet er zijn, vanaf het begin. Alles draait namelijk om vertrouwen.


Om het eerste contact maximaal te benutten, adviseer ik om voldoende informatie klaar te leggen: grondplan van uw woning- foto’s en/of stalen van materialen die je in je voorkeurslijstje hebt opgenomen of reeds gekozen- foto’s en afmetingen van de meubels je graag wenst te integreren. Op basis van de ruimte, de complexiteit en jouw wensen maak ik dan vrijblijvend een offerte.


Ik neem de tijd om naar je te luisteren

Het idee

Klaar voor uitvoering

Alles uit handen

De finishing touch

Elk project start met heel veel vragen om jouw wensen, dromen en eisen te kennen.


Het belangrijkste doel is altijd om de plattegrond, en dus ook de logistiek van een ruimte volledig af te stemmen. In sommige gevallen blijft als gevolg daarvan niet meer dan de buitengevel overeind.

Dat betekent dat wanden verschoven worden, maar ook bijvoorbeeld de keuken een andere plek in de ruimte kan krijgen. Samen met jou zoek ik naar de juiste balans tussen belevingswaarde en functionaliteit.

 

Wanneer alles klaar en duidelijk is kan ik aan de slag.

Je kiest zelf tot welke van de volgende stappen je met me wil gaan.

Dit is de ideale formule voor wie op zoek is naar enkel het ontwerp.

 

Na opmeting van de bestaande ruimte en eventueel te behouden meubels evolueer ik samen met jouw feedback tot een definitief ontwerp voorgesteld in een 3D-presentatie en een walkthrough animation waardoor je jouw nieuwe omgeving meteen kan beleven.

Wil je zelf aan de slag, dan kan ik met jou alles verder in detail uitwerken.

 

Ik maak voor jou de kant-en-klare-plannen met aanzichten en doorsnedes op schaal, een beschrijving van de te gebruiken materialen en de nodige aanduidingen voor sanitair, elektriciteit en verlichting. Alles wat nodig is om een ontwerp tot in de puntjes zelf te kunnen realiseren.


Heb je geen tijd of heb je twee linkerhanden?

 

Dan plan ik de aannemers, die mijn visie delen omtrent kwaliteit en oog voor detail, om samen met hen het project te realiseren.

 

Deze uitvoering wordt nauwgezet gecoördineerd en bijgestuurd waar nodig via werfbezoeken en verslagen.

 

Als je wil kan ik je bijstaan bij de juiste keuze en coördinatie van de levering van het los meubilair.


Hiervoor werk ik samen met merken die passen binnen mijn stijl en waarmee de puntjes op de i gezet worden.

 

De finishing touch!

boonsInteriorDesign  I BTW BE0655.771.270  I  CRELAN BE05 1030 4399 9975  I  voorwaarden  I  privacy