Slimme investering

architect interieur binnenhuis interieurarchitect binnenhuisarchitect inrichten interieurstylist  ontwerper designer home interieuradvies advies huis inrichten

boonsIDWAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR EEN INTERIEURARCHITECT EN NIET VOOR EEN STYLISTEen stylist staat enkel in voor de finale aankleding van een ruimte zoals de kleuren van de muur, meubilair, gordijnen en decoratie.


Maar interieur is meer dan alleen een verzameling van diverse losse elementen, het is ook de indeling, belijning en architectuur die er voor zorgen dat een woning of kantoor aanvoelt als een tweede huid. Interieurarchitectuur tilt een project kortom naar een hoger niveau, waardoor een goed interieur vergelijkbaar is met een puzzel waarvan alle stukjes perfect in elkaar passen.


boonsID als intereurarchitect (in de volksmond ook wel binnenhuisarchitect genoemd) start bij het begin van het volledige verbouwingsproces.

Het belangrijkste doel is altijd om de plattegrond, en dus ook de logistiek van een ruimte volledig af te stemmen op de wensen van de gebruiker.

In sommige gevallen blijft als gevolg daarvan niet meer dan de buitengevel overeind. Dat betekent dat wanden verschoven worden,

maar ook bijvoorbeeld de keuken een andere plek in de ruimte kan krijgen. Dat zij soms op de stoel zit van architect of stylist is volgens haar onvermijdelijk. Dat is wat een goede interieurarchitect doet om tot het meest optimale resultaat te komen.Waarom dan niet alleen werken met een aannemer of schrijnwerker.


Daar waar een aannemer of schrijnwerker veelal alleen functioneel denkt, zoekt boonsID daarentegen naar de juiste balans tussen belevingswaarde en functionaliteit. In een ontwerp zal altijd worden gezocht naar een passend, eigen en verassend ontwerp dat perfect bij u past en een resultaat dat aan uw verwachting voldoet of deze zelfs overtreft.boonsID is er van overtuigd dat onze kost zichzelf terugbetaalt. Dit dankzij onze kennis en ervaring, doordachte materiaalkeuze, onze onderhandelingen met aannemers en de meerwaarde die we creƫren aan de woning. Tijdens de renovatie, maar ook bij een eventuele verkoop.