Over mezelf

architect interieur binnenhuis interieurarchitect binnenhuisarchitect inrichten interieurstylist  ontwerper designer home interieuradvies advies huis inrichten

boonsID


Ik ben altijd met tekenen bezig geweest...


 

Reeds als kind volgde ik “Algemene Beeldende Vorming” in het Stedelijk Onderwijs van de  Academie te Wilrijk. 

Ook als volwassen bleef dit mijn vrijetijdsbesteding en vervolmaakte ik de opleiding met een hogere graad en specialisatie “Schilderkunst”.


Ik bleef maar op zoek naar nieuwe uitdagingen en heb zo ook enkele workshops pottenbakken, bloemschikken en beeldhouwen gevolgd.

Eén voor één droegen deze bij tot een verrijking in mijn leven.


Op 32 jarige leeftijd bouwde ik samen met mijn partner, zo goed als eigenhandig, ons nestje.

Ik heb er veel uit geleerd maar ook gaan inzien dat architectuur, ruimtelijk denken, inrichten en uittekenen van plannen me enorm boeiden.


In 2007 begon het te kriebelen en wilde ik met mijn interesse voor tekenen en architectuur echt iets gaan doen.

Ik schreef me in bij het volwassen avondonderwijs “Binnenhuisarchitectuur” in de Academie voor Beeldende Kunsten van Berchem & Instituut Roger Avermaete en ben nu niet meer te stoppen. 


Daarnaast volgde ik nog via zelfstudie een cursus "Interieurstylist".


Op school leerde ik het CAD programma Vectorworks en Renderworks kennen voor het ontwerp en de visualisatie van mijn opdrachten.

Tijdens het uittekenen van deze schoolopdrachten ontdekte ik dat ik er heel veel plezier in beleef.

Ik ben me hierin nog meer gaan verdiepen en heb een extra cursus “VectorWorks 2D en 3D voor gevorderden” gevolgd in de Faydherbe Academie te Mechelen.


Vandaag kan ik met trots zeggen dat ik, na 5 jaren avondstudies binnenhuisarchitectuur, geslaagd ben met grote onderscheiding.


Bovendien ben ik geselecteerd uit de afstudeerprojecten van de academies beeldende kunst van Berchem, Hoboken, Merksem en Wilrijk

door Koen Vanmechelen.